Santiago Espot

(La Pobla de Segur, 1963). És empresari i president de Catalunya Acció. Va iniciar-se en l’activisme polític l’any 1989 a través del mestratge del psicòleg, grafòleg i teòric de l’independentisme Carles M. Espinalt (1920-1993), del qual difon i promou el pensament.

+ Informació

Diana Coromines

(Barcelona, 1978). Doctora en Traducció i Interpretació i llicenciada en Comunicació audiovisual. És periodista, traductora i editora. Els darrers anys s'ha dedicat a la diplomàcia pública i els afers públics, tant per compte propi com des d'institucions catalanes.

+ Informació

Frederic Porta

(Tarragona, 1957). Periodista. Professor universitari en cursos de postgrau de periodisme i assessor d'empreses. Ha estat responsable d'informació i articulista d'opinió en diversos mitjans, programes de televisió a TVE i TV3 i també a la cadena nord-americana ESPN.

+ Informació

Albert Boada

(Barcelona, 1965). Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, advocat en exercici des de l’any 1990, membre de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona i soci director del despatx Boada & Associats.

+ Informació

Josep Fernández Royo

(Barcelona, 1949). Llicenciat i màster en Direcció i Administració d’Empreses a ESADE. És empresari, professor i consultor d’empreses amb més de trenta anys d’experiència en la gestió estratègica i operacional en companyies multinacionals.

+ Informació

Jaume Vallcorba

(Sant Feliu de Codines, 1954). Diplomat en Enginyeria Tècnica Industrial Elèctrica i Mecànica. Soci fundador i vicepresident del Cercle Català de Negocis (2008-2010). Patró fundador i president de la Fundació Catalunya Estat (2011-2014).

+ Informació

Jordi Grané

(Sabadell, 1962) Pensador, filòsof, escriptor, conferenciant i assessor polític. Máster en Sociologia i magíster en Gestió Pública. (UAB). És fundador i president d’AIRE (Associació d’Investigació per la Resiliència) i actualment fa d’assessor de Promoció de la Ciutat a l’Ajuntament de Sabadell.

+ Informació

Olga Amargant

És llicenciada en Dret per la Universitat Abat Oliba, Màster en Dret Immobiliari Urbanisme, de l’Edificació i de la Construcció per la Universitat Pompeu Fabra. Ha exercit l´advocacia durant més de 20 anys a Cuatrecasas i a PwC-PriceWaterhouseCoopers amb l´especialitat d´urbanisme i medi ambient, fins que al Novembre de 2015 va decidir establir el seu propi despatx.

+ Informació

Josep Puig

(Vic, 1947). És enginyer industrial en tècniques energètiques, per l’ETSEIB, 1973; doctorat en enginyeria industrial per la UPC, 1982.
Ha treballat a la Universitat (professor de la UAB des de 1979 fins a 2012 impartint cursos de Recursos energètics i d’Energia i societat). Treballa com consultor en temes d’energia i sostenibilitat.

+ Informació

Enric Vila

(Barcelona, 1972) És escriptor i columnista. Doctor en periodisme i llicenciat en Història Contemporània. Actualment és professor de periodisme a la Universitat Ramon Llull, i l’any 2009 va ser professor visitant a la Cañada Blanch Foundation de la London School of Economics.

+ Informació